Business Openers
 

Adecco omarmt OGSM methodologie

De Adecco Group is de grootste leverancier van Human Resource services in de wereld, met meer dan 33.000 FTE medewerkers op ongeveer 5.100 vestigingen verspreid over 60 landen. Adecco biedt een breed scala aan personeelsdiensten, en verbindt elke dag meer dan 700.000 medewerkers aan klanten.

Adecco koos dit jaar de OGSM methodiek, een businessplan op 1 A4, als management methodiek voor de organisatie. Startend met een OGSM voor de Adecco Group volgden alle regio’s, landen, Global Practices en functies. Het team van Business Openers, geleid door partner Ellen van Zanten, heeft Adecco in dit proces begeleid.

Hans Ploos van Amstel, CFO Adecco Group: ‘De wereld verandert snel. Om succesvol te blijven is het cruciaal om te bepalen waar je heen wilt met je bedrijf en hoe je er moet komen. De OGSM benadering dwingt je om scherpe keuzes te maken. Het is een makkelijke methode om te communiceren en uit te rollen binnen de organisatie. De OGSM methodiek schept duidelijkheid en zorgt voor een eenduidige visie, wat naar mijn mening essentieel is om als bedrijf vooruit te gaan. Business Openers helpt ons met de implementatie van de OGSM methodologie. Ze maken complexe zaken eenvoudig, dagen ons uit om beslissingen te nemen en brengen energie in een strategie proces dat vaak als tijdrovend en vermoeiend wordt ervaren. In samenwerking met teams zijn de strategieën vertaald in acties. Dit zorgt voor ownership en enthousiasme. Ik ben ervan overtuigd dat de OGSM methodiek van toegevoegde waarde is voor het gehele bedrijf en waarde schept in alle geledingen. OGSM helpt de Adecco Group zich te ontwikkelen van een goede naar een geweldige organisatie!’


Ga terug