Business Openers
 

Alexander Monro Ziekenhuis meest patiëntvriendelijk van Nederland

Trots! Onze klant het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is uitgeroepen tot meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland 2014! Patiënten geven gemiddeld een 9,8.

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis ontving de titel van ZorgKaartNederland.

“In het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis staat de patiënt altijd centraal. Al onze medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig met sneldiagnostiek en gespecialiseerde persoonlijke behandelingen. Dat onze patiënten ons hiervoor een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,8 geven laat zien dat onze aanpak werkt. Ik ben ontzettend trots op mijn team en dank onze patiënten voor hun waardering,” aldus Jan van Bodegom, chirurg en oprichter van het ziekenhuis.

“Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis heeft van de drie genomineerden de meeste waarderingen. Daarom zijn er meer positieve associaties. Naast het vriendelijke personeel is de persoonlijke behandeling en de warme ontvangst veel genoemd. Veiligheid en vertrouwen scoren gemiddeld het beste, samen met duidelijkheid en het feit dat de diagnose dezelfde dag nog komt,” vertelt Gerdi Verbeet, voorzitter van de raad van toezicht van NPCF tijdens de uitreiking van de publieksprijs ‘Meest patiëntvriendelijke kliniek 2014′.

Jan v Bodegom-Gerdi Verbeet-Meest patient vriendelijke kliniek


Ga terug