Business Openers
 

Business Openers blijft groeien

Graag stellen we Stephan Ledder, onze nieuwe collega en partner van Business Openers, aan je voor.

Stephan ledder

Stephan Ledder heeft een achtergrond in lijnmanagement, HR en coaching en werkte meer dan tien jaar binnen de (semi) publieke sector en daarnaast in een aantal commerciële organisaties zoals Manpower en Merck (farma). Deze combinatie maakt dat hij “best of both worlds” combineert in zijn werk. In de strategische trajecten die hij begeleidt koppelt hij strategie aan praktische, uitvoerbare acties die leiden tot resultaat. Ook lost hij, vanuit zijn ervaring in zijn coachingspraktijk, verschillen binnen groepen op en verbindt hij mensen met verschillende inzichten met elkaar. Om zo te komen tot een passend plan met zichtbare resultaten.

Stephan heeft een aantal grote verandertrajecten geleid (onder andere internal branding trajecten) en strategieën opgesteld binnen zowel de (semi) publieke als private sector, waaronder ook zeer complexe (bestuurlijke) omgevingen. Naast zijn werk als Partner bij Business Openers is hij voorzitter van het bestuur van een not-for-profit muziek organisatie en betrokken als adviseur bij een organisatie die vrouwen en kinderen opvangt die slachtoffer zijn van mensenhandel.

Actief in de publieke sector en nieuwsgierig hoe je een scherp strategisch plan kunt maken op 1 A4 met OGSM? Begin september organiseert Stephan een inspiratiesessie exclusief voor de publieke sector. Naast toelichting op de systematiek door Ellen Leenhouts, gaan we dan specifiek in op het maken van een succesvol plan voor de publieke sector. En naast de valkuilen delen we succesverhalen en tips uit onze dagelijkse praktijk.

Schrijf je hier in voor de inspiratiesessie met Stephan ledder en Ellen Leenhouts op 11 september a.s.


Ga terug