Business Openers
 

Business Openers opent vestiging in België [NL]

Persbericht Nederland – 17 januari 2013

Strategisch marketingadviesbureau Business Openers helpt nu ook in België bedrijven van een goede organisatie naar een sterk merk. De nieuwe Belgische tak wordt gerund door Ides Ticket. Ides heeft ruime ervaring in de aandachtsgebieden van Business Openers: Brand Positioning, Internal Branding en Business Strategy. Aan zowel klant- als aan bureauzijde.

Marc van Eck, partner van Business Openers: “We wilden al langer actief worden in België en zochten hiervoor de geschikte partner om ons gedachtegoed tot leven te brengen. Ides en ik hebben al samengewerkt bij Procter & Gamble, hij deelt onze achtergrond en overtuiging en heeft de afgelopen maanden al intensief meegedraaid op Nederlandse klanten. Maar het belangrijkste is dat hij past bij de Business Openers mentaliteit; energiek en uitdagend en dit koppelen aan de kracht om het slim samen te brengen zodat organisaties het makkelijk tot leven kunnen brengen.”

Ides Ticket startte zijn carrière in de FMCG bij Procter & Gamble, gevolgd door Coca-Cola. Vervolgens leidde hij MTV Networks in België. Zo deed hij ervaring op binnen general management, sales en marketing, telkens met een resultaatgerichte focus. Als consultant bouwde hij diverse modellen op, met één doel: succesvolle groei stimuleren in een bedrijf.

In de woorden van Jim Collins helpt Business Openers organisaties ‘from good to great’. Zij hanteren het merk als kompas: werken vanuit een authentieke, relevante en onderscheidende merkpositionering, die leidend is voor strategie, cultuur en processen. Diensten die zij aanbiedt zijn Brand Positioning, Business Strategy en Internal Branding. Business Openers heeft in Nederland al vele bedrijven begeleid in dit proces en biedt vanaf heden dezelfde diensten in België aan.

Voor meer informatie of een interview.
Business Openers
www.businessopeners.be
Ides Ticket
ides.ticket@businessopeners.be
+32 (0)497 05 24 81


Ga terug