Business Openers
 

Business Plan op 1 A4 heeft de eerste positie bereikt in de bestseller top 100

Ons boek ‘Business Plan op 1 A4: word succesvoller met OGSM’ heeft de eerste positie bereikt in de bestseller top 100 van managementboek.nl.

OGSM is een jarenlang beproefde methode om ieder businessplan helder, haalbaar en waterdicht op 1 A4 te formuleren. Want er zijn veel plannen. Maar er zijn te weinig goede plannen. In veel organisaties wordt veel tijd besteed aan dikke jaarplannen die vervolgens nauwelijks worden gelezen en slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd. Met OGSM is dit verleden tijd. De methodiek heeft zich al jarenlang in de praktijk bewezen bij organisaties als Procter & Gamble, Mars en Coca Cola. En eindelijk is er een boek over geschreven. Een boek waar praktische bruikbaarheid het uitgangspunt is. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar goede plannen hebben en deze waarmaken is veel leuker. Met dit boek, met duidelijke uitleg en veel tips en voorbeelden is de kans groot dat dit lukt.

Geïnteresseerd en gemotiveerd? Bemachtig hier jouw exemplaar of meld je aan voor de masterclass ‘Jouw afdelingsplan op 1 A4′.


Ga terug