Business Openers
 

Masterclass businessplan op 1A4

3 juli 2018 | 18.00 –  21:00 | Deelname €95,- | Amsterdam

Aankomende zomer organiseert Business Openers een reeks van vijf Op-merkelijk Vooruit Masterclasses.

In deze Masterclass aandacht voor: Businessplan op 1 A4

Er zijn veel plannen. En weinig goede plannen. In veel organisaties wordt veel tijd besteed aan dikke jaarplannen die vervolgens nauwelijks worden gelezen en slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd. Met OGSM (Objective, Goals, Strategies, Measures) maak je een Businessplan op 1 A4. De OGSM methodiek helpt om dromen, ideeën en plannen zo concreet te maken dat ze ook gehaald worden. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar goede plannen hebben en deze waarmaken is veel leuker.

Wil jij weten hoe deze praktische methode zorgt voor een helder businessplan dat werkt? Tijdens deze Masterclass vertelt Ellen van Zanten, Partner bij Business Openers en auteur van ‘Een Businessplan op 1 A4; word succesvoller met OGSM’, over OGSM en geeft zij tips over hoe het jouw organisatie kan helpen succes te behalen.

Kosten voor deze masterclass: €95.
Voor deze masterclass zijn twee gratis plaatsen beschikbaar voor start ups!

Bij het afnemen van één of meerdere Masterclasses kun je ook het Business Openers boekenpakket (t.w.v. €70,-) aanschaffen voor €45,-. Het pakket bevat de boeken: Karaktervol positioneren, Businessplan op 1A4 en Het succes van Internal Branding.

Meer info of inschrijven? Meld je aan en mail naar moniek.vanwesterop@businessopeners.nl


Ga terug