admin
 

May 24th: Masterclasses 1 Page Business Strategy (Dutch)

24 mei 2016- Iedereen heeft plannen. Zakelijk en privé. Maar we realiseren onze plannen vaker niet dan wel. Dat komt omdat veel plannen gewoonweg niet concreet genoeg zijn of te weinig draagvlak hebben.

Wegens succes organiseert Focus Conferences in samenwerking met Business Openers in 2016 opnieuw een reeks Masterclasses ‘Uw Strategisch plan op 1A4 – word succesvoller met OGSM’.

In deze workshop leert u hoe u een(business)plan maakt dat wel werkt. Een plan waarmee u zowel uw eigen mensen als het management overtuigt. En dat daarna ook echt uitvoerbaar is. Dat is de inzet van deze masterclass!

De OGSM – methode
De methodiek waar we mee werken heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Met deze methodiek verbindt u ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten. De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola zweren erbij. OGSM is ontwikkeld aan een Japanse universiteit en geïnspireerd op het gedachtegoed van Peter Drucker. De methode is bruikbaar voor grote bedrijven en overheidsorganisaties die met hun dikke rapporten scherpte missen, maar ook voor MKB-bedrijven die wars zijn van dikke plannen.

Na deze masterclass gaat u met uw eigen plan, een boek en bergen inspiratie de deur uit. En….krijgt u met uw plan eindelijk de erkenning, waardering en resultaten die u verdient!

Een uitvoerbaar plan op 1 A4: wie wil dat nou niet?

Aanmelden
Aanmelden kan via Focus Conferences.

Investering
Inclusief lunches, consumpties, documentatiepakket en deelnamecertificaat bedraagt de investering voor deze masterclass € 995,- per persoon (exclusief BTW).


Ga terug