Business Openers
 

Masterclass agile OGSM bij bol.com

5 juni 2018 | 18.00 –  21:00 | Deelname €95,- | Amsterdam |

Aankomende zomer organiseert Business Openers een reeks van vijf Op-merkelijk Vooruit Masterclasses.

In deze Masterclass aandacht voor: Agile OGSM

OGSM (Objective, Goals, Strategies & Measures op één A4) is al bijna 50 jaar oud. Business Openers heeft vanaf 2001 de methode verbeterd en geschikt gemaakt voor moderne manieren van werken. De laatste vernieuwing verbetert het agile werken in organisaties. Het maakt de samenhang tussen subdoelen sterker, de ‘governance’ tussen teams en hiërarchische niveaus meer transparant en geeft teams meer autonomie. De doelen van teams worden gedefinieerd als experimenten en het strategisch plan wordt kortcyclisch geëvalueerd en bijgesteld.

Partner en medeoprichter van Business OpenersNiels Willems, heeft agile OGSM bij bol.com geïntroduceerd van directieniveau tot en met operationele teams. Inmiddels werken alle teams met OGSM. Nielspresenteert tijdens deze Masterclass de case van bol.com.

Kosten voor deze masterclass: €95.
Voor deze masterclass zijn twee gratis plaatsen beschikbaar voor start ups!

Bij het afnemen van één of meerdere Masterclasses kun je ook het Business Openers boekenpakket (t.w.v. €70,-) aanschaffen voor €45,-. Het pakket bevat de boeken: Karaktervol positioneren, Businessplan op 1A4 en Het succes van Internal Branding.

Meer info of inschrijven? Meld je aan en mail naar moniek.vanwesterop@businessopeners.nl


Ga terug