Business Openers
 

Masterclass agile OGSM bij bol.com

5 juni 2018 | 18.00 –  21:00 | Deelname €95,- | Amsterdam |

OGSM maakt organisaties doelgericht en ‘agile’, je bereikt je doel in veel kleine stapjes. Kort gezegd is dat waar deze Masterclass over gaat. Tijdens de Masterclass presenteert Niels Willems de case van bol.com, waar alle teams nu werken met OGSM (Objective, Goals, Strategies & Measures op één A4).

OGSM is al bijna 50 jaar oud. Business Openers heeft vanaf 2001 de methode in stappen verbeterd en geschikt gemaakt voor moderne manieren van werken. De laatste vernieuwing verbetert het agile werken in organisaties. Het maakt de samenhang tussen subdoelen sterker, de ‘governance’  tussen teams en hiërarchische niveaus meer transparant en geeft teams meer autonomie. De doelen van teams worden gedefinieerd als experimenten en het strategisch plan wordt kortcyclisch geëvalueerd en bijgesteld.

Partner en medeoprichter, Niels Willems, heeft ‘agile OGSM’ bij bol.com geïntroduceerd van directieniveau tot en met operationele teams. Managing partner en medeoprichter Business Openers, Marc van Eck, begeleidt OGSM-trajecten in alle bedrijfstakken en is hoofdauteur van het OGSM-boek ‘Businessplan op 1 A4’.


Ga terug