Business Openers
 

Masterclass Karaktervolle Positionering en Internal Branding

10 juli 2018 | 18.00 –  21:00 | Deelname €95,- | Amsterdam

Aankomende zomer organiseert Business Openers een reeks van vijf Op-merkelijk Vooruit Masterclasses.

In deze Masterclass aandacht voor: Karaktervolle Positionering en Internal Branding

Een sterk merk bezit naast functionele ook emotionele kenmerken. Hierbij combineert de organisatie WAT het doet met HOE de organisatie het doet. En met die combinatie creëert een merk fans. Onder klanten EN onder medewerkers. Fans blijven langer, kopen meer en, misschien wel het meest belangrijk, vertellen het verhaal van het merk. Om de emotionele kant van het merk onderscheidend, authentiek en relevant neer te zetten wordt vaak gebruik gemaakt van een archetype, een ‘oerkarakter’. Door een merk duidelijk te positioneren vanuit één karakter versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk omdat mensen er onbewust mee bekend zijn.

Je merk scherp definiëren is de eerste stap. Er vervolgens voor zorgen dat het door alle medewerkers dagdagelijks wordt waargemaakt is een tweede. Wanneer cultuur en merk hetzelfde zijn maakt een bedrijf binnen waar wat het buiten belooft en andersom. En daarmee worden klanten en medewerkers fan. En wordt een goed bedrijf een sterk merk.

In deze praktische Masterclass laat Joost Van Gelder, Partner bij Business Openers, de geheimen van Karaktervol Positioneren en Internal Branding en een aantal succesvoorbeelden zien.

Kosten voor deze masterclass: €95.
Voor deze masterclass zijn twee gratis plaatsen beschikbaar voor start ups!

Bij het afnemen van één of meerdere Masterclasses kun je ook het Business Openers boekenpakket (t.w.v. €70,-) aanschaffen voor €45,-. Het pakket bevat de boeken: Karaktervol positioneren, Businessplan op 1A4 en Het succes van Internal Branding.

Meer info of inschrijven? Meld je aan en mail naar moniek.vanwesterop@businessopeners.nl


Ga terug