Business Openers
 

Medellin Secret: het mooiste koffiemerk zonder reclame

Bijna 8 jaar geleden hebben wij het initiatief genomen om een uitzonderlijk koffiemerk te creëren zonder reclame te maken. Met trots mogen we zeggen dat dit gelukt is. Onze koffie wordt door experts regelmatig als beste getest en dat is niet verwonderlijk als je de oorsprong van dit bijzondere merk kent.

Hoog in de Andes is een kleine plantage waar koffiestruiken rond de 1800 meter, precies op de evenaar in de schaduw van bananenbomen, heel rustig groeien en nog ouderwets met de hand geplukt worden. Slow growth & slow life heet dat tegenwoordig. Medellin Secret bewijst dat het nog anders en ambachtelijk kan. Een merk dat vrienden met elkaar laat genieten. Geen wonder dat Het Stedelijk Museum voor dit merk heeft gekozen!

In 2014 hopen we dat nog meer echte koffiegenieters Medellin Secret vinden. Daarom bieden wij onze relaties 25% korting aan op hun eerste bestelling van Medellin Secret. Je hoeft in de webshop alleen de code B02014 in te vullen. Wij vinden het leuk als je onze Facebookpagina leuk vindt en je vrienden oproept dit ook te doen. En natuurlijk mogen ook jouw vrienden de code gebruiken, zodat je met elkaar van de beste koffie kunt genieten.


Ga terug