Maatschappelijke bijdrage


Maatschappelijke bijdrage

We zijn fan van ondernemen en vinden het onze taak om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan het aan het vergroten van het succes van goede doelen. Daarnaast krijgen we ook gewoon veel energie van de samenwerkingen!

Cruyff Foundation

Jeugd in beweging!
De Cruyff Foundation gelooft dat een betere wereld, een bewegende wereld is. De Cruyff Foundation wordt in Nederland gewaardeerd als organisatie die jeugd in beweging brengt en houdt doordat ze gestructureerd samenwerken en communiceren vanuit de drie pijlers (Cruyff Courts, gehandicapte sport en Schoolplein 14) en het merk. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie doorontwikkeld.

Elephant Parade

Let’s paint a brighter future!
Elephant Parade gelooft in een blijere werlend door de kracht van een wereldwijde beweging. Elephant parade is de grootste openluchttentoonstelling met als doel het redden van de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie ontwikkeld.

Medellin Secret

Karakteristieke, zuivere koffie van één topplantage met hart voor de wereld.
Medellín Secret is het initiatief van gepassioneerde koffieboeren die geloven dat het anders kan. Die hun mooie oogst liever niet via de grote hoop van een coöperatie in een melange van een multinational zien verdwijnen. Ze verbouwen, oogsten, branden en vermarkten de bonen zelf, zonder dure tussenschakels. Medellín Secret behaalde tal van kwaliteitsprijzen, waaronder de eerste plaats in de smaaktest van topkok Pierre Wind. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie ontwikkeld.